Emre Belezoğlu - Bade İşçil

Bede İsçil'in birlikte olduğu Emre Belezoğlu'nun kiraladığı özel jetini kullanarak İngiltere'ye gidip gelmesini Hürriyet gazetesi yorumlamış... Çarpıcı bir bakış açısı ile yazılmıs olması nedeniyle yorumu olduğu gibi sunuyoruz:
Düşünün.. Yurt dışında bir takımda oynuyorsunuz. Ama sevgiliniz Türkiye'de. Yani işin içinde acayip bir hasretlik durum var. Ne yaparsınız?. Her ay, maçlardan ve antrenmanlardan vakit buldukça tarifeli bir uçak seyahati yapıp sevgilinizi görmeye İstanbul'a mı gelirsiniz ya da her hafta özel bir uçak tutarak, ya da başka bir deyişle paraya kıyarak hasret süresini mi kısaltırsınız?. Emre Belözoğlu ikinci şıkkı tercih edenlerden. Arabeskçi Mahsun Kırmızıgül'ün eski sevgili Bade İşçil'le bir süre birlikte olan Emre, sevgilisini görebilmek uğruna her hafta 19 bin 500 dolara (Yaklaşık 24 milyar lira) kıyarak Newcastle'den İstanbul'a özel uçak kiralayarak gelip giderken şöyle söylediğinizi duyar gibiyim; ''Adam haftada 60 bin pound (Yaklaşık 150 milyar lira) kazanıyor. 24'ünü de sevgilisine harcasın canııımm..'' (Hürriyet)

2 yorum:

    emrem...bitanem sen bırak bu kızı ne olur bak ben senin için ölürüm....napcaan bunu baksana aklı hayla mahsunda....bitanem ben seni çok seviyorum..herşeyden çok...

    emrenin parası için ewleniyo belli o sırfıntı

***